14 August 2007

Iga lõpp on uue algus

Kätte hakkab jõudma suve lõpp. Mis sest, et alles täna purustati selle aasta kuumarekord ja et inimesed veel tuhandete kaupa ennast rannaliival pruunistavad. Usinamatel tööinimestel on puhkused selleks korraks läbi, millest annab kasvõi tunnistust hommikune kasvanud liiklustihedus Ihastes ja tipptunniajal Sõpruse sillale taastekkinud autojärjekorrad. Ühe aastaja lõpp hakkab kätte jõudma.

Ka Risttee kirikuna oli meil sellel pühapäeval otsekui ühe aastaaja lõpp kätte jõudnud. Me pole vist iial nii palju inimesi teele saatnud kui seekord. Josh, Alissa, Rebeka, meie suveinternid USAst, kes juuni kuu algusest on rabelenud tööd teha, asusid tagasiteele. Ühtlasi lahkus juba eelmine nädal Benton ja Cousin Josh. Ning samuti läheb see kolmapäev teele Sam, kes küll ametlikult ei olnud suvepraktikant, kuid lõi igati kõigis tegemistes kaasa.

Risttee suvepraktikandid: Hanna, Rebekah, Josh, Daniel, Benton, Alissa

Lisaks sellele viibis Risttee teenistusel veel viimast pühapäeva Cuperyde perekond. Dave, Jen, Zach ja Abigail on viimase viie aasta jooksul olnud tunnistajaks Going UPi ning Risttee sündidele. Kuid mitte vaid lihtsalt tunnistajatekes vaid ka ise selles kõiges väga olulist osa mänginud. Tänu Davele olen minagi praegu Risttee pastor. Kes teab mis ma muidu praegu teeks.


Raske on hüvasti jätta, eriti inimestega, kellega oled aastate jooksul kokku kasvanud ning kellest on saanud sinu sõbrad. Aga eks iga lõpp ole millegi uue algus. Kindlasti on Jumalal uued sihid ja eesmärgid nii Cuperyde perekonnale kui ka suveabilistele. Aitäh teile ja olge te hoitud oma teedel Jumala peopesa kumeruse sees!

PS Ka minu habemekasva(ta)mise periood on selleks korraks läbi, sest ka mina läksin tööle tagasi. Siin on veel viimane pilt ennem saunas raseerija kätte võtmist