07 February 2008

Uus Michael Jordan?


Nädal tagasi saabus Eestisse Jordan. Seda korda mitte korvpallimänguoskusega publikut hullutav Michael vaid hoopis kuueks kuuks Risttee kogudusse praktikale tulev Jordan Conti.

Jordan käis esimest korda Eestis pea täpselt aasta tagasi kevadise inglise keele laagri meeskonna liikmena. Midagi jäi talle sellest siin veedetud ajast nõnda südamesse, et ta hakkas otsima võimalusi siia tagasi tulekuks, ja seda juba pikemaks ajaks. Jordani tugevused on just eelkõige valmisolekus ja oskuses teha kõikvõimalikke tehnilisi ja video valdkonda langevaid asju. Kuna see võimaldab vabastada teiste meeskonna liikmete aega muude asjade jaoks, siis ootasime Jordani tulekut pikisilmi.

Esimene nädal on Jordanil Ristteel viibitud ning ta poleks saanud tulla õigemal ajal. Otse lennukist tulnuna asus ta tegema videosid GU ja Risttee teenistuste jaoks, transportima ja seadma asju üles GU afterparty ja Gunverentsi jaoks, jne. Tore et noortel on lisaenergiat, mida vajadusel kulutada.
Kui sul pole veel mahti olnud tutvuda selle vaikse iseloomu ja pidevalt naeratava noore mehega, siis soovitan sul seda võimalusel kindlasti teha.

Jordan Conti
Vanus: 20algus
Pikkus: ~185cm
Kaal: Alla normi
Tugevused: Naeratus ja tehniline taip
Hobid: Kohvikus käimine