17 September 2007

Karunädala iPodi võitjad

Karunädal on tänaseks läbi ja tegijad võivad kokkuvõtteks Borati kombel öelda "Great success". Craig kirjutas oma emakeelses blogis lühikese kokkuvõtte, millest mainin üksikud faktid ka siin ära. Nädala jooksul jagati tudengitele:
- 1200 võileiba
- 2000 tassi kohvi või kakaod
- 400 snickersit

Lisaks ülaltoodud faktidele, saab põgusa ülevaate Karunädala kavast ka teistest üritustest, mis vürtsitasid tervet nädalat.

Karunädala grande finale oli rock kontsert Raekoja platsi taga, kus esinesid Risttee bänd, CRUX ja USA North Pointi kogudusest kohale sõitnud bänd eesotsas Kristin Stanfilliga. Just selle kontserti ajal kuulutati välja need õnnelikud, kes osalesid ja võitsid Karunädala loosimises. Selleks, et olla võitja kandidaat pidi Karunädalast teada andma kuni 5-le sõbrale. Auhindadeks olid Karunädala t-särgid, mälupulgad, Big Beni kinkekaardid ja 2 iPodi. Olgu allpool ära toodud õnnelikud võitjad.

iPod 4GB võitja:
Kertu Vilipuu

iPod 2GB võitja:
Triin Vahi

Mälupulga võitjad:
Lauri Kübarsepp
Kristi Vetemaa
Carine Tischler
Triin Vahi
Rain Ojavee

Big Ben kinkekaartide võitjad:
Ave Lepik
Triin Müürits
Taavi Vaasma
Janika Mägi
Madli Liiv


Karunädala t-särkide võitjad:
Ilja Domashkin
Janne Nägelik
Arigio Somelar
Helene Urva
Markus Vardja
Jaak Lõivuke
Kerstin Tasa
Karen Runthal
Eilika Tsaro
Gerli Otto

Kui sa pole oma auhinda kätte saanud, siis tule Risttee kontorisse (Näituse 26, Tartu) alates 24.septembrist (ennem seda on Karunädalat korraldav meeskond Eestist lihtsalt eemal).

Nagu Karunädala avaleht ütleb, siis kohtumiseni järgmisel kevadel. Seni aga olete kõik oodatud Risttee kirikusse. Teretulemast!