15 September 2007

Varahommikusi uitmõtteid Tlna lennujaamast



Ma olen üsna kindel, et see postitus on Risttee blogis esimene, mis on tehtud varasel hommikutunnil Tallinna lennujaamas check-in sabas oodates.
Üldse tundub see kellaaeg olema üks kiiremaid aegu lennujaama päevases elurütmis. Check-in sabad on Eesti kohta mu meelest ikka väga suured, ulatudes mööda isegi turvaväravatest. Aga väga hullu ka ei ole, peale 40 minutit ootamist on pilet olemas.

Lendan Tsehhi, Malenovicesse, igasügisele Josiah Venture missioniorganisatsioonide sügiskonverentsile ning juhatuse istungitele. Selle aastane konverentsi teema on "Lead like Jesus" ehk siis juhtimine. Terve hulk Risttee/GU praeguseid ja tulevasi juhte ühinevad minuga esmaspäeval. Kuna nemad peavad seal alles hiljem olema, siis vaesekesed peavad sinna saamiseks istuma 18+ tundi autos.

Karunädal on täna hommikuks selja taha jäänud. Oli vägev nädal. Alates pühapäevast saadik olen ma saanud oma voodis magada vaid 20+ mingid tunnid. Praegu tunnen ennast suhteliselt kapsastununa. Lennukis ootab 300lk raamatust, mis mul on vaja kindlasti ennem JV juhatuse istungit lõpetada, kuna see oli selle korra kohustuslikuks kirjanduseks. Kui sa tegeled juhtimisega, siis soovitan sulgi soojalt lugeda raamatut, mis räägib praeguse ajastu suurimast ning võimalik ehk kõige enam alahinnatud organisatsiooni edukust määravast faktorist - usaldusest ehk "Speed of Trust".

Usaldusest rääkides, siis tagasi vaadates Karunädalale, pole ikka võimalus sellise mastaabiga projekte juhtida, kui sa ei usalda oma meeskonda. Sellel nädalal olid nii paljud ristteelased tegemas hulga rohkem kui neil tavaliselt tegemist. Aitäh teile kõigile!

Kristian Stanfill rokkis reede õhtusel Risttee väikeses saalis nii et vähe polnud. Aga hämmastav on ikka see, et kui kõik mehed väga väga hästi oma muusikainstrumente valdavad, siis pole tulemuseks mitte müra vaid väga tore muusika, mis sest et hästi kõva. Nii et kõik pühapäeval kirikusse, kus on võimalik saada osa unikaalsest kombinatsioonist - Märt Saare ainuomane humoristlik ning tabav Sõnaseletus ning Kristian Stanfilli taevast rõõmustav ning maad raputav ülistusmuusika!

Karunädalast tahtsin ikka veel midagi asjalikku kirjutada, kuid praegu hakatakse juba lennukit "boardima", siis pean lõpetama. Kuirb et praegune postitus jääb kuidagi mõttetuks :). Eks siis asisematest asjadest hiljem.