17 May 2007

Tööpakkumine: Eesti innovatiivseima kiriku projektikirjutaja!

Viimane juhatuse miiting näitas selgesti, et üks meie koguduse nõrgimatest lülidest on hetkel paberimajandus. Täpsemalt, projektide kirjutamine. Sellega seoses oleme välja kuulutanud konkursi: kes tahab saada Eesti innovatiivseima kiriku projektikirjutaks?

Kohvikulaual oli kaks lehte. Üks kuulus noorteühendus MTÜ Going UPile, teine Risttee kogudusele. Sellised kulu-tulu lehed. Asja huumor seisnes selles, et kui GU oli 500 krooniga miinustes, siis Risttee selleaastane eelarve tõotas üle veerandmiljonilist miinust. Sellised punased numbrid olid.

Et oleme noor kogudus, siis annetustest üleval ei püsi. Öeldakse, et sellega on nagu teatrinäitlejategagi... 5 aastat kulub, enne kui kutsumus on selge, ja koguduse eelarve stabiilne.

Suur osa sissetulevast rahast on fondidest ja välistoetajailt. Näiteks Tartu linn on sel aastal toetanud 120 000 krooniga. Kusjuures, kes veel ei tea, siis meie kogemusterikkaima ürituse, GoingUPi korraldamise maksumus on 23 000 per kord. Ka elude muutmine nõuab raha, või mis?

Praegu täidab projektikirjutaja ametit üks pastoritest, Peep Saar. Nali naljaks, aga ta ise ütleb, et talle see absoluutselt ei meeldi ja tahaks esimesel võimalusel selle ameti maha panna... aga õnneks, alati leidub keegi, kelle jaoks on projektide otsimine ja kirjutamine nagu loodud tegevus.
Tunned sa huvi? Tahad sa kandideerida?

Risttee kontor
Näituse 26
712 0505
Skype-tel: risttee
info@risttee.ee
http://www.risttee.ee